Contacteer ons
Tel.: 03 500 08 48

Menukaart (pdf)

Affiche eerstvolgende event

Overzicht evenementen 2019 

Volg ons op Facebook voor de laatste updates!


 

De Blauwe Koe, gezellig en authentieke bruine café in Bornem

Een bruin café in Bornem dat ook dienst doet als afterwork-locatie én waar u feestmaterialen kan huren? Dat is De Blauwe Koe, een gezellig etablissement met een ruim en verwarmd terras.

Bruin café

Kom een koffie of iets straffer drinken in het gezellig bruin café, waar er nog oprecht naar de verhalen van de klanten geluisterd wordt en waar de ‘patrons’ Tim en Stijn, zelf achter de toog staan. Versterkt door hun team Mycoy, Jordan en Yannick in de zaal en Ammar in de keuken. 

Afterparty

Een broeihaard van evenementen waar iedereen tot zijn trekken komt? Ontstressen na een drukke werkdag? Of rustig genieten van live bluesmuziek? Van afterparty tot relaxe avond, voor elk persoon is er een gepast evenement.

Terras

Ruim terras waar plaats is voor 100 personen. In de koudere periodes is dit verwarmd zodat u tijdens de herfst of de winter ook naar buiten kan gaan. Ideaal voor een gezellige winterbarbeque.

Partytent huren

Als u met het idee speelt om een feestje te organiseren, dan is een feesttent nooit ver weg. De Blauwe Koe beschikt over talloze partytenten die u kan huren.

Verhuur feestmateriaal

Wil u een party organiseren waarover vrienden en familie jaren later nog over spreken? We hebben alle feestmateriaal in huis om van uw housewarming of verjaardagsfeest een onvergetelijk gebeuren te maken.

Contact

De Blauwe Koe zet zijn deuren voor iedereen open. Ook voor grote groepen, fietsclubs en iedereen in de zorgsector. Graag zien we u langskomen in Bornem

Openingsuren

Maandag : Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : 12.00u - 02.00u
Donderdag : 12.00u - 02.00u
Vrijdag : 12.00u - 02.00u
Zaterdag : 12.00u - 02.00u
Zondag : 12.00u - 21.00u

De Blauwe Koe
Contacteer ons!
03 500 08 48