Contacteer ons
Tel.: 03 500 08 48

Kom ontstressen op de afterparty's van De Blauwe Koe

Café De Blauwe Koe is een broeihaard van evenementen waar iedereen aan zijn trekken komt. Wil u ontstressen na een drukke werkdag, rustig genieten van blues-muziek of mag het iets steviger zijn met een dj? Van live muziek tot een afterparty in Bornem.

Agenda

Met Tim en Stijn wordt De Blauwe Koe geleid door een bruisend duo. Uit hun creatieve brein toveren ze talloze activiteiten. De volgende terugkerende evenementen kan u alvast in uw agenda noteren:

  • Afterwork: elke eerste vrijdag van de maand, geen stress met DJ C
  • Blues on Thursday: telkens op de 2de donderdag van de maand wordt er  live bluesmuziek wordt gespeeld. en deze muzikanten zijn zeker niet van de minste.

Roland van Campenhout, Tim Iellegems, Steven Troch, Bill Roseman, Big Dave, en nog meer uit de creme de la creme van de blues wereld en elke laatste donderdag van de maand organiseert De Blauwe Koe optredens met live muziek uit alle hoeken van de wereld. Bands uit Florida, Miami, Orlando, Chickago, Kansas, Zweden, Italie, Spanje, Canada.. een stukje internationale muziekgeschiedenis Dans mee op covers van tribute bands tot muziek van eigen bodem. Voor ieder wat wils.

Contact

Afterwork, het is een geslaagd concept. Café De Blauwe Koe in Bornem zit ook op die succestrein. Een hip drankje en goede muziek in een leuk kader is uw ideale decompressiemoment na een lange en zware werkdag. Iedereen is van harte welkom. Cead mile failure 'letterlijk honderduizendkeer welkom'


 

Openingsuren

Maandag : Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : 12.00u - 02.00u
Donderdag : 12.00u - 02.00u
Vrijdag : 12.00u - 02.00u
Zaterdag : 12.00u - 02.00u
Zondag : 12.00u - 23.00u

De Blauwe Koe
Contacteer ons!
03 500 08 48